Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

OPLEV SMUKKE PIEMONTE

REJSERNE STARTER I 2018

Vinrejser til Piemonte, vil blandt andet indebære producentbesøg, cykelture, kokkeskole og trøffeljagt. Rejserne vil finde sted forår og efterår, og den første tur planlægger vi i 2018.

Hvorfor tage på Vinrejse til Piemonte?

a
Fantastiske gastronomiske oplevelser

Trezzo Tinella bliver udgangspunktet for både smagninger, kokkeskole, producentbesøg og gode middage på områdets restauranter.

a
Unik mulighed for trøffeljagt

I efterårssæsonen, september og oktober måned, har vi desuden mulighed for at arrangere trøffeljagt med vores gode ven Gigi og hans hunde.

a
Romantisk ophold

Huset er nænsomt restaureret gennem de sidste 30 år og fremstår spektakulært og meget personligt indrettet, med en usædvanlig respekt for husets oprindelige stil.

Ophold i de smukkeste omgivelser

Hvad indebærer vinrejserne?

VinAmore ́s vinrejser begynder allerede i 2018, vi har fundet det mest fortryllende sted ved en lille landsby nær Barbaresco, Antico Borgo Trezzo Tinella.

Huset er nænsomt restaureret gennem de sidste 30 år og fremstår spektakulært og meget personligt indrettet, med en usædvanlig respekt for husets oprindelige stil. Der er 6 individuelle soveværelser og dermed har vi plads til 12 gæster ad gangen. Desuden er der en fantastisk spisesal med panoramavinduer fra gulv til loft, flere hyggeligt indrettede små stuer, køkken og udekøkken med udsigt over bakkerne omkring Barbaresco. Swimming poolen er et kapitel for sig halvvejs bygget ind i huset med imaginær sandstrand, stenbund og lækker sauna.

Ejeren af huset producerer vin på ejendommen – dejlig mousserende Favorita & Moscato Passito, en flot dessertvin på tørrede druer.

En lille gåtur fra selve huset har han desuden etableret små søer med et selvrensende økosystem, så det er muligt at få sig en svømmetur i det fri også!

Lige udenfor huset har ejeren anlagt en fot køkkenhave med alverdens grønne lækkerier, som vi i sæsonen vil bruge til vores kokkeskole på stedet!

Trezzo Tinella bliver udgangspunktet for både smagninger, kokkeskole, producentbesøg, gode middage på områdets restauranter, hyggelige shoppingture i f.eks. Alba, trekking/gåture i bjergene og sidst, men ikke mindst cykelture i det kuperede terræn.

I efterårssæsonen, september og oktober måned, har vi desuden mulighed for at arrangere trøffeljagt med vores gode ven Gigi og hans hunde.

Læs en detaljeret beskrivelse

VinAmore har allerede planlagt den første forårstur i 2018, fra 20 – 25 april, se det detaljerede program her

Skal du også med på en vinrejse?

Tilmeld dig her, og få først besked når man kan bestille billetter

[wpforms id="10414"]

Ved foden af bjerget

Piemonte ligger i det nordlige Italien for foden af Alperne, hvilket navnet afspejler. Piemonte betyder nemlig ”ved foden af bjerget”. Piemonte er et fantastisk italiensk område, der er kendt for gode vine som Barolo, Barbera d’Alba og Barbaresco. Området emmer af historie, autentisk italiensk kultur og overdådig natur. Med sine dramatiske bjergtinder, spejlblanke søer, vandfald og frodige skove leder Piemontes natur tankerne hen på et smukt eventyr. Det vil vi hos VinAmore gerne dele med jer.


Vi glæder os til at skåle med dig!