Events

Uforglemmelige oplevelser med mad & vin
Følg med her på siden for information om kommende arrangementer.

4. september kl 18.30 Smagning af Valtellina vine og klassisk Piemontemad

En aften henne om hjørnet, nede i kælderen….

Valtellina ligger tæt på Schweiz, og dermed også Alperne. Vinmarkerne er noget helt specielt; terrasse på terrasse i et forholdsvis ufremkommeligt, men fantastisk smukt terræn. Nogle af markerne er så højt beliggende at de høstede druer hentes med helikopter! Nebbiolo hedder Chiavennasca her og er basis i alle vores vine fra Barbacàn & Boffalora. Vinene i vores sortiment er rene og lette, men stadig intense; her optræder Nebbiolo mere imødekommende, med mindre tannin og en lettere struktur.

Efter smagningen serverer vi en Piemontesisk madklassiker: Brasato al Barolo med Polenta, hvor der kan købes den vin man ønsker til, direkte fra vores lager til engrospriser. Vi afslutter med panna cotta til dessert, hvor vi serverer et godt glas Moscato til.

Det hele foregår fredag den 4. september fra kl 18.30 i i gården ved vores lager på Stengade 51 i Helsingør.

Prisen for smagning og mad lander på kr. 250.- Vinen til maden kan købes direkte fra vores lager til vores almindelige engros-priser. Der vil selvfølgelig også være gode tilbud på vores Valtellina vine den dag.

Tilmelding via Facebook eller sms 30307339. Betaling via mobile på 30307339. Tilmelding er gældende når betaling er foretaget.